בית הספר לזכיינות של Fran&Mark
'זוקה' הוא מפעל לייצור מזון גורמה שהוקם לראשונה כמפעל ביתי אצל השף המוערך יעקב קרסניק, לאחר 4 שנים של צבירת ניסיון, בשנת 2003 הקימו את מפעל הבית באבן יהודה.
החברה משווקת את מוצריה לחברות קייטרינג, לארגונים מובילים בשוק הישראלי והבינלאומי כאחד, ביניהם מסעדות ובתי קפה, חברות תעופה , מלונות, ולקוחות פרטיים.
המפעל מורכב מארבע מחלקות הפועלות באווירה משפחתית: מחלקה לייצור פסטות מכל הסוגים, דים סאם ובצקי פיצה, מחלקת מטבח המייצרת מליות, מחלקת אריזה, ומחלקת ניהול וכספים.
מוצרי 'זוקה' הם פתרון מעולה ויעיל ללקוחות שרוצים לחסוך את שלב ההכנות ועדיין ליהנות ממזון גורמה איכותי ובריא בעסק שלו.