בית הספר לזכיינות של Fran&Mark
חברה לתכנון מערכות מזון ומטבחים מסחריים ומוסדיים שנוסדה בשנת 1976 בקיבוץ נחשון על ידי שמיל מרמלשטיין שנמנה עם מייסדי הקיבוץ.
לחברה נסיון עשיר ומגוון בתכנון מטבחים והיא מספקת שירותים עבור מסעדות, ארגונים, בתי חולים, אולמות וגני אירועים, בתי מלון ועוד.
החברה מביאה איתה 40 שנות ניסיון ויכולה לזהות ולהתאים את צרכי הלקוח תוך התייחסות לצורך הבולט בימינו לשמירה על איכות הסביבה ומתן מענה לקצב העבודה ההולך וגובר בו צריכים לעמוד עובדי המטבח.
צוות החברה מקפיד על הפרטים הקטנים הנחוצים בשביל הלקוח ומלווה את הלקוח לאורך כל התהליך, החל מהכרת צרכי הלקוח, קבלת האישורים הנחוצים ועד לפיקוח על התקנת הציוד.