בית הספר לזכיינות של Fran&Mark
צוות מומחיי הקולינריה אלון יפת ושרון גבאי, המספקים ייעוץ וליווי מקצועי על סמך נסיון נרחב שצברו בתחום.
אלון יפת – בעל נסיון של 25 שנים בתחום הקולינריה, המתמחה בבניית אסטרטגיית עבודה נכונה ותכנון תהליכי עבודה במסעדות.
שרון גבאי – הינה שפית בעלת נסיון של מעל 18 שנים בתחום המסעדנות והקולינריה, מלווה תהליכים של הקמת מטבחים החל משלב התכנון ועד לשלב הביצוע וגיבוש צוות עובדים.
השניים צברו את נסיונם לאחר שנים בהם עבדו בתחום המזון והמשקאות בתפקידי ניהול שונים וכעת מלווים תהליכים של דיוק ומציאת פתרונות מושכלים במהלכי תכנון של אירועים בבתי מלון, תחום הקייטרינג והמסעדנות, תוך עבודה בשיתוף פעולה עם קשת רחבה של אנשי מקצוע מתחומים שונים.