את ״נגיעת אור״ הקימה קרן בראל במטרה לשדרג ולהכניס חיים לעסקים.
קרן בעלת נסיון רב בהקמה וניהול של בתי עסק בתחום האוכל – הן בתחום העיצוב והן ובתחום הקולינרי.
תחום התמחותה הינו ליווי עסקים בתהליך של רענון הנראות של העסק, התהליך כולל עיצוב פנים, הלבשת העסק – Home Styling, בניית תפריטים, יצירת לוגו ושם – כל מה שנחוץ להגדלת קהל לקוחותיו של העסק.
קרן בראל למדה עיצוב פנים ב״ברזין שוהם״ ובוגרת בית הספר ״בישולים״.
קרן צברה את נסיונה במסעדת ״דיקסי״ במגוון תפקידים שונים, לקחה חלק בהקמה של מסעדת ״טוטו״ והשתלמה במסעדת ״קרן״ לצידו של חיים כהן ביפו.
ניהלה את הסניף הראשי של רשת ״אנג׳ליק״ במשך שנתיים בניו יורק.
הקימה וניהלה את מסעדת ״לואיזה״ במעיין ברוך, ״לואיזה ביסטרו ביתי״ במטולה ואת הסניף ״לואיזה על הדרך״ במתחם נופית חרמון בצפון – אלו עוצבו בקפידה רבה על פי חזונה שהתגבש עם השנים.