בית הספר לזכיינות של Fran&Mark
נדב קמפ עוסק בליווי וייעוץ קולינרי ותפעולי למסעדות, חברות קייטרינג ומפעלי מזון.
בנוסף הוא גם מתמחה בליווי לרשתות מזון ברחבי הארץ כגון: אילנס קפה, לנדוור, BBB, מסעדת "רק בשר" ואחרים נוספים.
לנדב ניסיון של שנים בארץ ובחו"ל, במהלך 9 שנים באמסטרדם ליווה מסעדות יוקרה עטורות שניים ואפילו שלושה כוכבי מישלן וגם הפך לבעלים של "cakes" שהיא קונדיטוריית בוטיק.
נדב מתמחה גם בליווי חברות קיטרינג כמו: טעם וצבע, בראף, פול אסנהיים ופלפל פרודקשן.